Implementare

Sisteme de supraveghere video

Securitatea completă a obiectivelor nu poate fi asigurată fără o supraveghere video eficientă, care să permită atât monitorizarea în timp real a evenimentelor și persoanelor suspecte, cât și înregistrarea imaginilor video în scopul verificărilor ulterioare și furnizării de probe în instanță.

Camerele pot fi urmărite și de pe smartphone, prin intermediul unui soft client dedicat, disponibil gratuit pentru toate sistemele de operare din telefonie (Android, Windows phone, Iphone, Symbian).

Implementare sisteme supraveghere

Sisteme de alarmare la efractie

Sisteme de alarmare la efracție

Sistemele de alarmare la efracție permit detecția incipientă a tentativelor de efracție, urmărirea intrușilor după pătrunderea în obiectiv, prin transmiterea alarmei către sistemele de management de securitate, precum și alarmarea persoanei responsabile (pe telefonul mobil) și/sau a forțelor de intervenție. Sistemele antiefracție pot fi cablate, wireless sau mixte. Ele trebuie să conțină o serie de componente: centrala de detecție și alarmare, detectoare de prezență pentru interior și exterior, detectoare de geam spart, detectoare de șoc, contacte magnetice folosite pentru protejarea usilor si ferestrelor, tastatură ce permite armarea și dezarmarea întregului sistem, module periferice, sisteme de avertizare audio și optice (sirene de interior și de exterior), elemente de alarmare la distanță (comunicator telefonic, interfata de conectare la dispeceratul de supraveghere) și acumulatori.

Control acces

Sistemele de control acces pot fi folosite atât pentru a împiedica pătrunderile neautorizate în anumite spații, cât și pentru a ține evidența persoanelor care au acces în anumite încăperi. Sistemele pot funcționa cu: cartele de proximitate, cartele magnetice, cu cod de bare, wiegand sau tastaturi cu cod de acces. Ele se completează cu elemente de limitare fizică a accesului: încuietori electromagnetice, turnicheți, porți acționate electric, bariere auto etc.

Control acces

Sisteme de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu

Sisteme de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu

Sistemele semnalizare la incendiu au rolul de a semnala, alarma și alerta începutul de incendiu sau a scurgerii de gaze, precum și de a limita riscul producerii pagubelor de orice natură. Ele au în componența sa următoarele: centrala de incendiu, detectorii de fum și/sau temperatură și gaz, butoane de urgență pentru declanșarea imediată a alarmei, dispozitive de avertizare acustică (sirene de interior și exterior) și optică (flash-uri).

Rețele de Voce-date și CATV

Rețelele de voce-date reprezintă un ansamblu de echipamente interconectate pentru transmiterea informațiilor de tip voce (telefonie) și date (internet) prin medii de transmisie (cupru, fibră optică, radio). Retele de voce au în componență: centrale telefonice analogice sau digitale și posturi telefonice de interior (telefon, fax). Rețelele de date se compun din: routere, switchuri, servere, acces pointuri și antene point to point. Rețelele CATV au în componență: splitere, sumatoare și amplificatoare de semnal.

Retele de voce date si CATV

Sisteme de sonorizare și adresare publică

Sisteme de sonorizare și adresare publică

Sistemul de sonorizare și adresare publică este un sistem electronic de amplificare și distribuție al sunetului. Cel mai simplu sistem de adresare publică este alcătuit dintr-un microfon, un amplificator și mai multe difuzoare. Scopul acestor sisteme este sonorizarea ambientală și a mesajelor de tip anunț sau urgență și evacuare.