Despre noi

Secabo Systems

Secabo Systems este o companie tânără, care oferă o gamă completă de servicii de proiectare și instalare de sisteme de securitate, fiind licențiată de Ministerul Administrației și Internelor (IGPR) pentru proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarmare împotriva efracției. Totodată, firma este avizată să execute și lucrări de proiectare, instalare, întreținere și reparații la sistemele de alarmare, semnalizare și alertare în caz de incendiu, fiind autorizată de către Centrul Național pentru Situații de Urgență și Protecție Civilă (IGSU).

Deși suntem la început de drum, folosim doar echipamente și tehnologii de ultimă generație. Obiectivul nostru este să dezvoltăm soluții profesionale și eficiente în domeniul securității destinate tuturor categoriilor de obiective: rezidențial, comercial sau industrial. Punem siguranța pe primul plan, însă cu focus pe buget și calitatea echipamentelor.

Secabo Systems investește constant în pregătirea, autorizarea și certificarea membrilor echipei sale tehnice, astfel încât să poată oferi servicii de calitate, în conformitate cu prevederile legislative actuale. În acest sens punem la dispoziția clienților doar personal calificat și autorizat pentru toate etapele desfășurării lucrărilor, de la proiectare la instalare, asigurând și asistența tehnică pentru oricare din tipurile de echipamente oferite în garanție și post garanție (service, revizii generale, revizii periodice, reconfigurări etc).